Havheksen 2009

af Hans Rossing

Den 30. august det herrens år 2009 var 4 meget modige ungersvende på tur.
Turen blev arrangeret at vores storsmilende, junglerende og cyklende elektirker, der i dagens anledning vist nok ennda havde penge med til BÅDE morgenmad OG betaling af turen. Han må da have været meget dårlig – eller også er han ved at blive FOR gammel. Denne dag vil i sandhed gå over i klubbens historie som noget man vil snakke om i generationer.
Chauffør var Kenneth (som for bare et par dage siden var blevet udstyret med et kørekort – han havde lært hvordan Dolfen skal behandles så kænguru-benzinen blev udnyttet bedst muligt). Det er utroligt at man kan købe kørekort “på nettet”, men det må være konklusionen efter DEN tur.
Alene det at disse 2 frontløbere er med på turen fortæller lidt om det mod det krævede af turens øvrige deltagere. Det var faktisk disse der var det solide fundament for turen – i hvert fald hvad angår alders-spredningen. Mathias skal have noge ekstra “dyp” så han kan blive 2 stjernet “general”.
Da det bæste i nærheden af 3/4 pelikan lod vi Pipeline blive hvor hun nu var – det var jo ikke sikkert hun kunne stå mosten i de 10 sekundmeter det blæste. For at optimere adrenalin-kicket gik turen denne gang til Havheksen – spookey personage.
Afgang med den forhåndenværende luft som vi tilfældigvis kunne finde i nær- heden af Milestedet.
Afgang ved fra RKU ved 9:45.tiden, ankomst ved vandhullet (Statoiltanken ved Lufthavnen klokken ca. 10). Lasse og Kenneth kildede Havheksens navlehul, hvorefter Mathias og undertegnede to ud og så på bryster.
Hjemme igen ved 14:30-tiden med en fuldt optanket Dolf. Rigitg hyggelig tur i varmt vejr/vand. Men ikke en fuldgyldig erstatning for Anders Martin og/eller Gravkoen.
Men en dejlig afslappende tur, hvor vi blev våde, og hvor Mathias kom et “dyp” nærmere målet om at blive 2-stjernet general.
Som udpeget referent, med pligt til at gøre beskrivelsen læseværdig. Der var ingen krav til lødighed, troværdighed eller sandruelighed (he he, så ka de lære det). /Hans

Bogmærk Permalink.

Lukket for kommentarer.