Bevis fest 2018

Så har vi igen i år afholdt bevis fest for medlemmer og familie. Festen har i år været en smule udfordrende. På grund af den meget varme sommer vi har haft, så har der været en voldsom tørke der har gjort det forbudt at grille på skolen. Og hvordan holder man så lige en grill fest uden grill? Jo man finder bare en slagter som kan lave 80 stykker smørbrød på et par timers varsel. Så på trods af manglende grill og en vandskade som oversvømmede hele kælderen, så lykkes det os at holde en super hyggelig aften. Og der er selvfølgelig ikke nogen bevis fest uden der skal deles nogen beviser ud. Af snorkeldykkere der har vi David, Malthe og Maja som alle 3 nu er blevet 3 stjernet snorkeldykkere. Så har vi Christian og Oliver som begge er blevet 2 stjernet snorkeldykkere. Og på flaske holdet har vi Malthe, David og Claus som er blevet 1 stjernet flaske dykker og Jonas som er blevet 2 stjernet flaske dykker. Kæmpe tillykke til jer alle!

Bogmærk Permalink.

Lukket for kommentarer.