Om Islev Sportsdykkerklub

Islev Sportsdykker Klub blev stiftet i februar 1986, og er beliggende på Islev Skole lige ved siden af Islevbadet hvor vi træner inden-dørs.
Klubben er medlem af Dansk Sportsdykker Forbund og Verdensorganisationen CMAS.
Alt arbejde med klubben og dens aktiviteter er på frivillig basis, non profit, under ledelse af en valgt bestyrelse og forskellige udvalg.
Klubben driver en stor ungdomsafdeling og har igennem et samarbejde med Rødovre Ungdomsskole mange unge medlemmer.

Kurser og certifikater
Du kan være medlem hos os, som blot interesseret, som motionist, eller som sportsdykker med certifikat. Vil du gerne have certifikat, afholder vi hvert år kursus til CMAS*- og CMAS** Sportsdykkercertifikat. Ligeledes afholder vi kursus for børn til Snorkeldykkercertifikat. Børnene kan også dykke med luftapparat. Certifikaterne er godkendt af Verdensorganisationen CMAS og gælder over hele verden. Aktive medlemmer er automatisk dækket af forbundets dykkerforsikring i hele verden.

Andre certifikater
Du er velkommen til at dykke med os hvis du har en anden type certifikat end CMAS. Det der tæller er at du som dykker har den erfaring der er fornøden, til den type dykning du gerne vil deltage i. Logbogen er her et vigtigt instrument.

Når du dykker med os
Vil du gerne deltage i en dykkertur med os er det rart for dig at kende vore grundsætninger:
Dykningen er organiseret. Dvs. at der er en dykkerledelse, planlægning og sikkerhedsgrej Der dykkes efter Dansk Sportsdykker Forbunds regler om sikker dykning. Der dykkes efter DSF-godkendt tabel.

Indendørs træning
Der er træning i Islevbadet flere gange om ugen. Du er velkommen til at besøge os her gratis til en begyndelse. Hvis du ønsker, arrangerer vi et prøvedyk.
Islevbadets adresse er Nørrevangen 8, 2610 Rødovre.

Vi holder klublokalet åbent i forbindelse med træningstiderne, og selvfølgelig klubbens højtider og fester mv. Klublokalet ligger dør om dør med Islevbadet

Lukket for kommentarer.